turkkarabas.com
Hoş Geldiniz
Ana SayfaAna Sayfa  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım    Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Buyurun, iste Serbest Kürsü
 :. Turkkarabas.com .:>Buyurun, iste Serbest Kürsü>Buyurun, iste Serbest Kürsü  
Mesaj icon Konu: :.. KARABAS DÜNYASI ..: Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   257 Sonraki >>
Yazar Mesaj
sinan
Üye
Üye

Aktif Durum:
Kullanıcı No.: 37
Gönderilenler: 37
Alıntı sinan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 15:47
selam arkadaslar benim cok gusel yavru kangal resimler var

Düzenleyen sinana
IP
Misafir
Misafir
Misafir

Yeni Kullanici
Aktif Durum:
Kullanıcı No.: 2
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 16:24

SELAM ABILERIM VE BÜYÜKLERIM...

SONUNDA VATANIMIZA GELEBILDIM 2 AYDIR AZERBAYCANDA IDIM, INSAAT ISLERI IÇIN...

SITEYE YAZILANLARIN HEPSINI OKUMAK NASIP OLMADI AMA ORHAN HOCAMIZIN EN SON YAZISINI OKUDUM VE SIZE BIRSEY ANLATMAK IÇIN BU YAZIYI YAZIYORUM...

1-NEDEN ACABA HERKES AKSARAYDAN IT GETIRIYOR= CEVAP EN BÜYÜKLERI , EN IRILERI ORDADA ONDAN...

2-PEKI AKSARAYIN BU ITLERI NASIL OLUYORDA BÖYLE IRI= CEVAP ÇÜNKÜ ALAYI MASTIFF KIRIGI.. INGLISH MASTIFF X KANGAL... ANA KANGAL BABA MASTIFF... YAVRULARIN %50 SI MASTIFF %50 SI KANGAL, ... VE MASTIFLERI ÖLDÜRÜYORLAR, KANGALLARI BESLIYORLAR... VE DÖVÜS KÖPEGI YAPIYORLAR...

3- AKSARAYDAKI KÖPEK YETISTIRICILERININ AHIRLARINDA MUTLAKA MASTIFF VARDIR, VE BUNLAR KESINLIKLE ORTALIGIA ÇIKARTMAZLAR BUNLARI...

4-ALLAH ASKINA HANGI KANGAL 85 CM ÜSTÜ OLABAILIR=CEVAP BENCE MASTIFF KIRIGI...

5- AMA ORHAN HOCAM BUNLARIN ADINIDA KOYDULAR  """"TÜRK MASTIFI""""

6-NEDEN INSANLARA KANGALA ZARAR VERIYOR CEVAP=PARA KAZANMA HIRSI,,, UMURLARINDA DEGIL KANGALIN SAFLIGINI KORUMASI...

******YUKARIDA VERDIGIM BILGILERIN HEPSINI KOÇHISARLI BIR MÜTEAHIT DOSTUMUZ VERDI... TUZKÖY,KOÇHISAR,KONYA KULU BURALAR MASTIFF KIRI DOLUYMUS******

BUNDAN SONRA DAHA SIK SIZLERLE OLABILECEM INSALLAH...

IP
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu

Yönetici
Aktif Durum:
Kullanıcı No.: 6
Gönderilenler: 188
Alıntı Murat ADIGÜZEL Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 20:14

Cümle dostlara hayirli aksamlar,

Masallah site baya hizlanmis. Kurthan hosgeldin. Azerbaycan nasil? Oralari bende cok merak ediyorum, insallah bir gün gitmek nasip olur.

Ali hocam gecmis olsun. Eniklerin fotograflari mükemmel. Birbirlerine sarilislari cok hosuma gitti. Ben yarismada daha henüz oyumu vermedim kararsizim. Altinci resimi bekliyorum. Belki bir arkadas dahada güzel bir fotograf ekler.

Mali kardesim vermis oldugun bilgiler icin cok tesekkürler. Yaman masallah turp gibi cüssesi her seyi kaldiriyor. Soguk, sicak, kar, yagmur daha simidiye kadar hic hasta olmadi. Bugün iki tane disi köpege rastladik onlarla karda kosup durdu felekten bir gün caldi.

selamlar

IP
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu

Yönetici
Aktif Durum:
Alıntı Murat ADIGÜZEL Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 20:20
Son günlerde bizim Ahmet'ide sitede göremiyorum. Hollanda'da telefonlastik, bana olan olaylardan firsat bulup daha fazla görüsemedik. Isi icin ugrasiyorudu. Insallah islerini yoluna koyar bir an evvel onunda yazilarini okuruz.
IP
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu

Yönetici
Aktif Durum:
Alıntı Murat ADIGÜZEL Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 20:29

Orhan hocam okurken atlamisim. Ünsal ve Ibrahim kardeslerimede ayrica selamlar. Memati'ninde yanaklarindan tut benim icin. Su an cikmam gerek. herkese tekrar selamlar.

IP
sinan
Üye
Üye

Aktif Durum:
Kullanıcı No.: 37
Gönderilenler: 37
Alıntı sinan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2005 Saat 22:27

selam arkadaslar orhan abi seni belcikada bekliyorum calistim yerden isin aldim

ayin 5 ve 6 calismiyom

IP
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu

Yönetici
Aktif Durum:
Alıntı Murat ADIGÜZEL Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28.Kasim.2005 Saat 21:24

Cümleten hayirli aksamlar,

Degerli dostlar hepinizin gecmis olsun dilekleriniz, dualariniz icin Allah razi olsun. Birkac gündür pespese bir kac olay gelince biran sikinti icine düstüm. Bunlari sizleri sikmamak icin sitede yazmak istemedim. Orhan hocam genede duyurmus, sizlerde hayir dualarinizi eksik etmemissiniz. Bugün hanim ve kizimiz hastaneden ciktilar. Bebegin durumu iyi yarin birgünede insallah annem cikacak. Bunlar bizim icin bir imtihan Allah daha kötü olaylardan korusun cümlemizi.

Mastif konusuna gelince, ben bu konuda cok fikir yürüttüm baska sitelerdede görüslerimi yazdim. Sahsen benim icinden cikabilecegim bir mesele degil. Bunlar melez köpeklermi, yoksa ayri bir irkmi, yoksa iri kangallarmi? Eger ayri bir irksa neden kangallarla ciftlestiriliyorlar. Bu Kangal'a zarar vermezmi? Bu tür Mastif köpeklerin sadece Anadoluda degil Türkistan'dada oldugunu Elisabeth Buchwaldt hanimdan duymustum. Kendisi bizzat gitmis görmüs. Onun icin Mehmet beyin söyledigi gibi bu köpeklerin disardan gelme degil yerli oldugu görüsüne inaniyorum, ama ne derece bir irktan bahsedilebilir, bu tartisilir.

Bu ara yeni kayit olan Adem Büyükhan ve Mehmet T. Eroglu beylere sitemiz hosgeldiniz diyorum.

Selamlar

IP
<< Önceki Sayfa   257 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma