| Hoş Geldiniz |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Buyurun, iste Serbest Kürsü | |
|
| |
|
| << Önceki Sayfa 257 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
sinan
Üye Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 37 Kayıt Tarihi: 07.Ekim.2005 Konum: Belgium Gönderilenler: 37 |
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 15:47 |
|
selam arkadaslar benim cok gusel yavru kangal resimler var
Düzenleyen sinana |
|
|
|
|
Misafir
Misafir Yeni Kullanici Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 16:24 |
|
SELAM ABILERIM VE BÜYÜKLERIM... SONUNDA VATANIMIZA GELEBILDIM 2 AYDIR AZERBAYCANDA IDIM, INSAAT ISLERI IÇIN... SITEYE YAZILANLARIN HEPSINI OKUMAK NASIP OLMADI AMA ORHAN HOCAMIZIN EN SON YAZISINI OKUDUM VE SIZE BIRSEY ANLATMAK IÇIN BU YAZIYI YAZIYORUM... 1-NEDEN ACABA HERKES AKSARAYDAN IT GETIRIYOR= CEVAP EN BÜYÜKLERI , EN IRILERI ORDADA ONDAN... 2-PEKI AKSARAYIN BU ITLERI NASIL OLUYORDA BÖYLE IRI= CEVAP ÇÜNKÜ ALAYI MASTIFF KIRIGI.. INGLISH MASTIFF X KANGAL... ANA KANGAL BABA MASTIFF... YAVRULARIN %50 SI MASTIFF %50 SI KANGAL, ... VE MASTIFLERI ÖLDÜRÜYORLAR, KANGALLARI BESLIYORLAR... VE DÖVÜS KÖPEGI YAPIYORLAR... 3- AKSARAYDAKI KÖPEK YETISTIRICILERININ AHIRLARINDA MUTLAKA MASTIFF VARDIR, VE BUNLAR KESINLIKLE ORTALIGIA ÇIKARTMAZLAR BUNLARI... 4-ALLAH ASKINA HANGI KANGAL 85 CM ÜSTÜ OLABAILIR=CEVAP BENCE MASTIFF KIRIGI... 5- AMA ORHAN HOCAM BUNLARIN ADINIDA KOYDULAR """"TÜRK MASTIFI"""" 6-NEDEN INSANLARA KANGALA ZARAR VERIYOR CEVAP=PARA KAZANMA HIRSI,,, UMURLARINDA DEGIL KANGALIN SAFLIGINI KORUMASI... ******YUKARIDA VERDIGIM BILGILERIN HEPSINI KOÇHISARLI BIR MÜTEAHIT DOSTUMUZ VERDI... TUZKÖY,KOÇHISAR,KONYA KULU BURALAR MASTIFF KIRI DOLUYMUS****** BUNDAN SONRA DAHA SIK SIZLERLE OLABILECEM INSALLAH... |
|
|
|
|
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu Yönetici Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 6 Kayıt Tarihi: 20.Agustos.2005 Konum: Germany Gönderilenler: 188 |
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 20:14 |
|
Cümle dostlara hayirli aksamlar, Masallah site baya hizlanmis. Kurthan hosgeldin. Azerbaycan nasil? Oralari bende cok merak ediyorum, insallah bir gün gitmek nasip olur. Ali hocam gecmis olsun. Eniklerin fotograflari mükemmel. Birbirlerine sarilislari cok hosuma gitti. Ben yarismada daha henüz oyumu vermedim kararsizim. Altinci resimi bekliyorum. Mali kardesim vermis oldugun bilgiler icin cok tesekkürler. Yaman masallah turp gibi cüssesi her seyi kaldiriyor. Soguk, sicak, kar, yagmur daha simidiye kadar hic hasta olmadi. selamlar |
|
|
|
|
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu Yönetici Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 6 Kayıt Tarihi: 20.Agustos.2005 Konum: Germany Gönderilenler: 188 |
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 20:20 |
|
Son günlerde bizim Ahmet'ide sitede göremiyorum. Hollanda'da telefonlastik, bana olan olaylardan firsat bulup daha fazla görüsemedik. Isi icin ugrasiyorudu. Insallah islerini yoluna koyar bir an evvel onunda yazilarini okuruz.
|
|
|
|
|
Murat ADIGÜZEL
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2005 Saat 20:29 |
|
Orhan hocam okurken atlamisim. Ünsal ve Ibrahim kardeslerimede ayrica selamlar. Memati'ninde yanaklarindan tut benim icin. |
|
|
|
|
sinan
Üye Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 37 Kayıt Tarihi: 07.Ekim.2005 Konum: Belgium Gönderilenler: 37 |
![]() Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2005 Saat 22:27 |
|
selam arkadaslar orhan abi seni belcikada bekliyorum calistim yerden isin aldim ayin 5 ve 6 calismiyom
|
|
|
|
|
Murat ADIGÜZEL
![]() Gönderim Zamanı: 28.Kasim.2005 Saat 21:24 |
|
Cümleten hayirli aksamlar, Degerli dostlar hepinizin gecmis olsun dilekleriniz, dualariniz icin Allah razi olsun. Birkac gündür pespese bir kac olay gelince biran sikinti icine düstüm. Bunlari sizleri sikmamak icin sitede yazmak istemedim. Orhan hocam genede duyurmus, sizlerde hayir dualarinizi eksik etmemissiniz. Bugün hanim ve kizimiz hastaneden ciktilar. Bebegin durumu iyi yarin birgünede insallah annem cikacak. Bunlar bizim icin bir imtihan Allah daha kötü olaylardan korusun cümlemizi. Mastif konusuna gelince, ben bu konuda cok fikir yürüttüm baska sitelerdede görüslerimi yazdim. Sahsen benim icinden cikabilecegim bir mesele degil. Bu ara yeni kayit olan Adem Büyükhan ve Mehmet T. Eroglu beylere sitemiz hosgeldiniz diyorum. Selamlar |
|
|
|
| << Önceki Sayfa 257 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|