| Hoş Geldiniz |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Buyurun, iste Serbest Kürsü | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 257 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
BANAZLI
Üye Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 18 Kayıt Tarihi: 26.Agustos.2005 Konum: Usak Gönderilenler: 67 |
![]() Gönderim Zamanı: 29.Kasim.2005 Saat 18:18 |
|
Tüm Kangal dostlarini isvicre den selamliyorum.Merhaba Murat abi, gecmis olsun, kizimiz FEYZA NUR hastalanmis
. Allah insallah en kisa zamanda iyilesmesini nasip eder. Murat abi sizin orada Yaman i okula götürdügünde ne diyorlar. Egitilebilirmi yoksa egitilemezmi? Cünkü burada görüstügüm Kangal sahipleri, denedik ama egitilemiyor diyorlar!!!
Selamlar Orhan abi. nasilsin insallah iyisindir. Yazilarini okudum, Belcika ya Almanya ya gideceginden bahsediyorsun. Buraya gelmeyecekmisin??? Gelecek olursan beklerim, telefonumu biliyorsun. Unsal abi resimlerini gördüm yavrular cok sevimli ve güzeller . Bende bir boynu bükük (Kangalsiz) Kangal sevdalisi olarak, keske bende orada olabilseydim dedim. Ama Allah ömür ve saglik verirse ziyaretlerinize gelecegim.
Tüm KANGAL dostlarini ve dostlarimi selamliyorum. BANAZLI Mehmet
|
|
|
|
|
BANAZLI
Üye Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 18 Kayıt Tarihi: 26.Agustos.2005 Konum: Usak Gönderilenler: 67 |
![]() Gönderim Zamanı: 29.Kasim.2005 Saat 18:53 |
|
Sagol Unsal abi, düsündügün yeter
. Benim Kangalim yok ama,ne mutlu bana ve Kangal dostlarina, senin gibi Kangali seven ve bu güzel varliklarlarla ugrasan onlara deger veren abilerim ve dostlarim var . Beni ve benim gibi Kangalsiz olanlari, Forumda resimsiz birakmayin. Seni ve tüm Kangal dostlarini saygiyla selamliyorum. Rabbim isinizi rast getirsin. Selamlar BANAZLI Mehmet
|
|
|
|
|
sinan
Üye Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 37 Kayıt Tarihi: 07.Ekim.2005 Konum: Belgium Gönderilenler: 37 |
![]() Gönderim Zamanı: 29.Kasim.2005 Saat 20:18 |
|
selam arkadaslar unsal abi benim kopeyimin gozu kirmisi oluyor o yimekten olabilirmi ya da tosdan olabilirmi selam orhan abi |
|
|
|
|
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu Yönetici Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 6 Kayıt Tarihi: 20.Agustos.2005 Konum: Germany Gönderilenler: 188 |
![]() Gönderim Zamanı: 30.Kasim.2005 Saat 20:41 |
|
Cumle dostlara selamlar, is sebebiyle su an Hollandayim. Onun icin daha fazla katilamiyorum. Ama devamli izlemekteyim.
Orjinalini yazan: BANAZLI
Tüm Kangal dostlarini isvicre den selamliyorum.Merhaba Murat abi, gecmis olsun, kizimiz FEYZA NUR hastalanmis . Allah insallah en kisa zamanda iyilesmesini nasip eder. Murat abi sizin orada Yaman i okula götürdügünde ne diyorlar. Egitilebilirmi yoksa egitilemezmi? Cünkü burada görüstügüm Kangal sahipleri, denedik ama egitilemiyor diyorlar!!! Mehmet gecmis olsun dileklerin icin cok sagol kardesim. Pazartesi gunu kizim ve hanim hastaneden ciktilar. Annemde cok sukur dun cikti. Mehmet egitim hakkindaki soruna gelince ben bu konu hakkinda gecmiste sizleri devamli yaptgim tecrubelerle bilgilendirmeye calistim. Cunku Kangalín Avrupa'da yasayabilmesi icin egitilebilir olmasi cok onemli bence. Ama ne yazikki Kangal kopekleri gelisi guzel kopek egitimi metodlariyla egitilmesi cok zor. Kangalín zeka seviyesi bir cok kopek irkindan daha yuksek ve verilen emirleri sorguluyor. Mesela ornek vermek gerekirse: Her kopek belirli bir egitimden sonra cagrilinca geliyor. Kangal cagrilinca once etrafina bakiyor, sahibim acaba beni neden cagirdi diye! Mehmet Tamer bey anlattiklarin o kadar ilgincki, ayni Nasreddin hoca fikrasi gibi Ogun kardes (tekrar) hos geldin guzel yazilarini ve resimlerini bekliyoruz. Zafer beyede Allah acil sifalar versin, gecmis olsun. Kendisini tanimasamda cok uzuldum. Insallah sihhatine kavusur. Baki selamlar |
|
|
|
|
Murat ADIGÜZEL
Yönetici Grubu Yönetici Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 6 Kayıt Tarihi: 20.Agustos.2005 Konum: Germany Gönderilenler: 188 |
![]() Gönderim Zamanı: 03.Aralik.2005 Saat 10:13 |
|
Cümleten Selamlar, Ahmet'in yazisinin altina aynen bende imzami atarim. Sagol kardesim. Baska varliklarin can cekismesinden zevk duyanlar benim gözümde ruh hastasidir. |
|
|
|
|
Murat ADIGÜZEL
![]() Gönderim Zamanı: 03.Aralik.2005 Saat 14:38 |
|
Yalcin daha önceki sayfalara bakarsan, Mali, Ünsal ve ben size hosgeldin dedik ama bir cevap alamadik. Bakin Ünsal beyin size yazisi.
Orjinalini yazan: Ünsal
kangal niki ile giren arkadasimiz hosgeldiniz,kendinizi tanitirsaniz memnun oluruz, ,sitemizin bazi kurallari var, giriste kendini tanitici bilgilerini forum kayit bölümüne yazarsin ve yaziya basladigin zamanda forumda kendini tanitirsinki dostluklarimizin baslamasinda bir terettütümüz olmasin,sayin kangal insallah beni yanlis anlamamissindir, çünkü bu forumda bazi sebeplerden dolayi,böyle bir islem yapmak zorunda kaliyoruzHatta Ali Durkaya bey resmini koydugunuz güzel kangalinizin resmini düzeltti ve size ismini bilmedigi icin "Kiymetli katilimci" diyerek düzelttigine dair bir yazi yazdi. Bu lüzumsuz tartismayi burda kapatalim. Sizi aramizda görmekten mutlu oluruz. Seviyeli güzel yazilarinizi bekliyoruz. sevgi ve saygilarimla |
|
|
|
|
Dr. Orhan
Yönetici Grubu Yönetici Aktif Durum: ![]() Kullanıcı No.: 4 Kayıt Tarihi: 19.Agustos.2005 Konum: Turkey Gönderilenler: 150 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.Aralik.2005 Saat 00:05 |
|
Herkese merhaba, Bugün, Clermont-Ferrand Sehri’nde Fransiz Kangal Köpegi Kulübü’nün Genel Kurul Toplantisi oldu. Ben de katildim. Davet falan etmediler her zamanki gibi. Biz de artik isi yüzsüzlüge vurduk. Zorla katildim toplantiya. Can çikar huy çikmaz demisler. Yeni yönetim seçildi. Size daha önce defalarca bahsettigim, isimsiz kahramanlardan Selim Derbent Bey de yönetime girdi. Gurur duyduk. Çok yararli tartismalar oldu. Birbirimizden faydalandik. Her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Burada toplantidan önce topluca yemek yiyoruz.
Burada Jesus Caldas isimli bir üyenin Kangal'i görülüyor.
Burada kulüp baskani Anne Voiry, konusma yaparken görülüyor.
Toplantinin yapildigi Campanile Otel'e köpeklerin girmesi serbest. Bu yüzden, J. Caldas'in köpekleri toplanti salonunda idi ve bizimle beraber idiler. Çok da uslu durdular.
Sol basta, kareli gömlekli Selim Bey.
Yalçin, insan kazanmak çok zor, ama kaybetmesi an meselesi. Bir tek kelime yetiyor. Biz seni buradan atma heveslisi degiliz. Eger özellikle sen atilmak istemiyorsan. Forumumuzda daha önce çok çirkin olaylar oldu. Bunlari eger daha önce takip edemediysen, bu tepkin normal. Ama bizim bu sekilde tedbirli yaklasimimizi, yasadigimiz olaylardan dolayi normal görmelisin. Bayram ve Fatih Yilmaz’in da yazilarini bekliyoruz. Eger “uzun” gibi sürekli okuyacaklarsa, mesele yok. Kendi tercihleri. Su uzun’u da bayagi merak etmeye basladim dogrusu. Bakalim ne zaman siftah yapacak? Yarin yine yolculuk var. 3 günde 3.500 km oldu. Bir hafta içinde 10.000 km’ye çikacak gibi. Dualarinizla, kazasiz belasiz gidiyoruz simdilik. Ben gelismeleri zaman zaman bildiririm. Herkese selamlar. Düzenleyen Orhan YILMAZ |
|
|
Biz; Kangal'a Karabas denilsin demiyoruz; Karabas'a Kangal denilmesin yeter.
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 257 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|